Moderne Veranda's - De Tuinkamer Specialist
16505
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16505,bridge-core-3.2.0,qode-quick-links-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

DE VERANDA SPECIALIST

Professionele veranda’s en glasdaken voor particulier en horeca. Bekijk de mogelijkheden.

Klik op onderstaande foto’s voor een prijsvoorbeeld.

Weinor Terrazza Pure terrasoverkapping
Weinor Terrazza Pure
Terrasoverkapping met glasdak

muuraanbouw met 2 staanders.
500 x 300 cm.

Weinor Pure Plus glasdak, terrasoverkapping, veranda, tuinkamer, ter selectie van een veelvoud aan glasdaken, overkappingen en tuinkamers bij de tuinkamer specialist, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven te Maassluis.
Weinor Terrazza Pure Plus
Veranda met glasdak en glazen zijpanelen

muuraanbouw, 2 staanders en zijwanden.
500 x 300 cm.

Weinor Pure glasdak, terrasoverkapping, veranda, tuinkamer, ter selectie van een veelvoud aan glasdaken, overkappingen en tuinkamers bij de tuinkamer specialist, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven te Maassluis.
Weinor Terrazza Pure Tuinkamer
voorzien van glaswanden aan de 3 open zijden

muuraanbouw, 2 staanders, rondom bewegend glas.
500 x 300 cm.

Weinor Terrazza Originale Type-S glasdak, terrasoverkapping, veranda, tuinkamer, ter selectie van een veelvoud aan glasdaken, overkappingen en tuinkamers bij de tuinkamer specialist, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven te Maassluis.

muuraanbouw met 2 staanders.
500 x 300 cm.

Weinor Terrazza Originale Plus glasdak, terrasoverkapping, veranda, tuinkamer, ter selectie van een veelvoud aan glasdaken, overkappingen en tuinkamers bij de tuinkamer specialist, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven te Maassluis.
Weinor Terrazza Plus
Glasdak met zijwanden

muuraanbouw, 2 staanders en zijwanden.
500 x 300 cm.

Weinor Terrazza Originale glasdak, terrasoverkapping, veranda, tuinkamer, ter selectie van een veelvoud aan glasdaken, overkappingen en tuinkamers bij de tuinkamer specialist, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven te Maassluis.
weinor Terrazza Originale – type L
Tuinkamer met rondom glaswanden

muuraanbouw, 2 staanders, rondom bewegend glas.
500 x 300 cm.

Pallazzo XL glasdak, terrasoverkapping, veranda, tuinkamer, ter selectie van een veelvoud aan glasdaken, overkappingen en tuinkamers bij de tuinkamer specialist, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven te Maassluis.
Pallazzo XL
Glasdak

Muuraanbouw met 2 staanders.
500 x 300 cm.

Pallazzo XL glasdak, terrasoverkapping, veranda, tuinkamer, ter selectie van een veelvoud aan glasdaken, overkappingen en tuinkamers bij de tuinkamer specialist, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven te Maassluis.
Pallazzo  XL Tuinkamer
met rondom glaswanden

Muuraanbouw met 2 staanders.
Muuraanbouw 500 x 300 cm.

Pallazzo Type 3 glasdak, terrasoverkapping, veranda, tuinkamer, ter selectie van een veelvoud aan glasdaken, overkappingen en tuinkamers bij de tuinkamer specialist, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven te Maassluis.
Pallazzo 150SL
Glasdak

Muuraanbouw met 3 staanders.
Muuraanbouw 500 x 300 cm.

Nieuw:

Wij presenteren: Pallazzo sQope ®.


Deze kubistische terrasoverkapping is beschikbaar in twee varianten; aanbouw of vrijstaand.

 

Met 2 staanders kan een vrije overspanning van 7 meter gecreëerd worden. Een modern design met perfecte eigenschappen om grote terrassen te overkappen.

tuinkamer_overkapping_glasdak_Pallazzo_sQope

Muuraanbouw of vrijstaand.
Nieuw produkt!

KWALITEITS MATERIALEN

Materialen van topkwaliteit. Voldoen aan Europese normen voor bijv. wind- en sneeuwbelasting.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Makkelijk openen en sluiten.

STRAK DESIGN

Een eyecatcher in elke buitenruimte.

VEEL OPTIES

Glaswand systemen, serre zonwering, screens, heaters, LED-verlichting.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Vuilwerende coatings en materialen.

GARANTIE

Op al onze systemen 5 jaar Romazo Garant garantie.

WAAROM EEN VERANDA?

Veranda’s zijn overkappingen die je buitenruimte beschermen tegen weer en wind, waarbij de zijden voorzien kunnen zijn van vaste en/of bewegende glaspanelen. Met bewegend glas kun je zelf bepalen hoe je jouw veranda gebruikt, als afgesloten ruimte of als een open verbinding met je tuin. Hierdoor kun je flexibel inspelen op verschillende weersomstandigheden en jouw veranda aanpassen aan jouw wensen en behoeften.

 

Het gevoel van buitenleven wordt versterkt met een veranda. Ondanks de regen kan het feestje nu toch doorgaan. Gewoon ‘buiten’ eten met slecht weer wordt mogelijk, omdat je beschut bent tegen de elementen. Door een glasdak krijg je de ‘buiten’ ervaring mee, zonder de nadelen. Het natuurlijke licht dat door het glasdak binnenkomt, zorgt voor een lichte en energieke sfeer. Meer licht betekent meer energie!

 

Daarnaast kun je nu in alle seizoenen van jouw veranda genieten. In de zomer biedt de veranda schaduw en bescherming tegen de felle zon, terwijl je in de winter beschut zit tegen regen en kou. Het buitenseizoen wordt nu écht verlengd! Met een veranda creëer je een veelzijdige en comfortabele buitenruimte die het hele jaar door gebruikt kan worden.

DE BRUG TUSSEN WOONKAMER EN BUITENLEVEN

Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. We helpen u graag verder met het kiezen van de perfecte terrasoverkapping, veranda, tuinkamer aan huis, zonwering en/of raamdecoratie en beantwoorden graag al uw vragen.

De verschillende specialisaties van Voorberg Zonwering BV zijn onder diverse websites ondergebracht. Neem een kijkje en bewonder wat er allemaal verkrijgbaar en mogelijk is.