Pallazzo XL terrasoverkapping - De Tuinkamer Specialist
15275
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15275,page-child,parent-pageid-14993,bridge-core-3.1.9,qode-quick-links-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Pallazzo XL terrasoverkapping

De Pallazzo XL is geschikt voor grote overspanningen. Met twee staanders kan gemakkelijk een overkapping van 600 cm breed worden gemaakt. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin. Uw leefgenot wordt vergroot door deze tweede woonkamer midden in het groen.

Pallazzo XL glasdak, terrasoverkapping, veranda, tuinkamer, ter selectie van een veelvoud aan glasdaken, overkappingen en tuinkamers bij de tuinkamer specialist, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven te Maassluis.
Technische gegevens glasdak:

Maximale afmetingen:       breedte onbeperkt, diepte 400 cm
Windbestending:                volledig
Regenbestending:              volledig
Sneeuwbelasting:               tenminste 70 kg/m²

Toepassing:

Particulier & horeca

Omschrijving:

Lessenaars verandadak
Zeer stabiel door gootverzwaring met staal
Grote afmetingen
Ruime keuze in systeemkleuren
5 jaar garantie

Opties:

Glaswanden rondom
Geïntegreerde onderzonwering
LED-verlichting in de liggers
Terrasverwarming
Screens

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: 500 cm breed, 300 cm diep,
€ 5.458,00

 

Optie:
Weinor Sottezza onderzonwering vanaf € 3.375,=.


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie! Bezoek de showroom.

Pallazzo XL: het hele jaar genieten!

VOOR EEN GROTERE VRIJE OVERSPANNING VAN DE GOOT

 

Dankzij een staalversteviging is een grotere overkapping mogelijk, met slechts twee staanders. Grote voordelen hiervan zijn meer licht en een grotere vrije doorgang.

VERSTERKING PALLAZZO XL

 

Om een grote overspanning met slechts twee palen te kunnen bouwen, is onzichtbare versterking aangebracht in de liggers en goot van de veranda. Zo is een vrije overspanning tot 6 meter mogelijk, met een diepte van 4 meter met glas. Dit alles natuurlijk getest en gecertificeerd volgens Europese normen.

Tuinkamer Pallazzo XL foto 1 - metaalversteviging

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal kan in uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!