Weinor Terrazza Plus - De Tuinkamer Specialist
15194
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15194,page-child,parent-pageid-14993,bridge-core-3.1.9,qode-quick-links-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Weinor Terrazza Plus

De Weinor Terrazza Plus heeft een glasoverstek vóór de goot. Hierdoor blijft uw terras langer droog bij regen en wind. Het is bovendien een mogelijkheid om de staander wat meer naar de gevel te verschuiven, als dat voor uw terrasinrichting beter uitkomt. Laat u adviseren over de mogelijkheden!

Weinor Terrazza Originale Plus glasdak, terrasoverkapping, veranda, tuinkamer, ter selectie van een veelvoud aan glasdaken, overkappingen en tuinkamers bij de tuinkamer specialist, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven te Maassluis.
Technische gegevens glasdak:

Maximale afmetingen:       breedte onbeperkt
Windbestending:                volledig
Regenbestending:              volledig
Sneeuwbelasting:               tenminste 75 kg/m²

Toepassing:

Particulier & horeca

Omschrijving:

Overstekend glasdak met ranke vormgeving
Duitse kwaliteit
Ruime keuze in systeemkleuren
7 jaar Weinor Toppartner garantie

Opties:

Glaswanden rondom
Geïntegreerde onderzonwering
LED-verlichting
Terrasverwarming
Screens

Optionele onderliggende serrezonwering:

Weinor Sottezza II serrezonwering. Dit hoogwaardige zonweringsysteem wordt onder het glasdak van de veranda, terrasoverkapping of tuinkamer gemonteerd. Het scherm wordt hierdoor niet aan de elementen blootgesteld, maar zorgt wel voor temperatuurregulatie op warme dagen. Zo bent u tevens beschermd tegen te felle en schadelijke zonnestralen.

 

De Weinor Sottezza II serrezonwering is zo gemaakt dat deze helemaal wordt geïntegreerd met het Weinor Terrazza systeem.

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: 500 cm breed, 300 cm diep
€ 6.905,00


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie! Bezoek de showroom.

 WEINOR TERRAZZA PLUS : genieten met extra bescherming

Glaswanden aan beide zijden voor bescherming tegen neerslag en wind.
Extra comfort voor de situaties die het nodig hebben.

PLUS UITVOERING TERRAZZA ORIGINALE

Door de klassieke lijnen is de Weinor Terrazza buitengewoon geschikt voor uitbreiding met schuivende glazen zijwanden. In dit prijsvoorbeeld zijn beide zijkanten van de Terrazza Plus terrasoverkapping afgesloten met schuivende heldere glaspanelen. Een ideale manier om regen en wind buiten te houden en het uitzicht te bewaren. Bij hogere temperaturen staan de wanden open  en ontstaat natuurlijke ventilatie. Optioneel kan ook de voorzijde worden afgesloten waardoor een complete tuinkamer ontstaat.

TUINKAMER OPTIES.

Er zijn veel opties mogelijk. Denk hierbij aan een glaswand aan de voorzijde, terrasverwarming, LED-verlichting, of denk aan onderzonwering. Ook windvaste screens kunnen met een druk op de knop voor extra bescherming én privacy zorgen. Alles te bedienen met één enkele handzender of via uw smartphone.

Bezoek onze grote showroom. Daar is echt iets te zien! Breng situatiefoto’s of tekeningen mee van uw terras, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal kan in uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!

Weinor Terrazza terrasoverkapping (ook wel glasdak) met zijwanden, door de tuinkamer specialist in de regio Maassluis, Midden-Delfland, Westland, Vlaardingen, Schiedam, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven. Prachtige tuinkamers waarvan de klant op en top kan genieten.