Weinor Terrazza Sempra terrasoverkapping - De Tuinkamer Specialist
16103
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16103,page-child,parent-pageid-14993,bridge-core-3.2.0,qode-quick-links-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Weinor Terrazza Sempra terrasoverkapping

Technische gegevens
Weinor Terrazza Sempra terrasoverkapping:

Maximale afmetingen:
Dakbreedte:                         7 meter
Dakdiepte:                           6,0 m  (type S = 3,0 m, type L = 6,0 m)
Dakhelling:                          3º-45º
Dakbeglazing                      10, 12mm VSG / 16mm verbindingsplaten
Windbestending:                volledig
Regenbestending:              volledig
Sneeuwbelasting:               75 kg tot 550 kg per m²

Toepassing Weinor Terrazza Sempra terrasoverkapping:

Particulier & horeca

Omschrijving:
Terrazza Sempra is in technisch opzicht gebaseerd op de Terrazza-familie van terrasoverkappingen, die zich al vele jaren heeft bewezen. Deze wordt gekenmerkt door een hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur.
  • hoge kwaliteit “Made in Germany
  • terrasoverkapping met glasdak
  • bescherming het hele jaar door
  • tijdloos rechtlijnig design
  • techniek die zich al vele jaren heeft bewezen
  • aantrekkelijke accessoires
  • eenvoudig uit te breiden naar Weinor Glasoase®
  • meer dan 200 framekleuren

Prijsindicatie Weinor Terrazza Sempra terrasoverkapping*
Uitvoering met glaspanelen, muuraansluiting en afmetingen van 500 x 300 cm

Prijsvoorbeeld: I.v.m. recente prijswijzigingen even contact opnemen.


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie! Bezoek de showroom.

Een Weinor Terrazza Sempra overkapping

Kwaliteit & design.

Weinor optimaliseert het succesvolle Terrazza-familie al zo’n 20 jaar lang en heeft zich al vele jaren bewezen. Kenmerk zijn een hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur en als bestseller zet het merk de hoogste standaard.

 

Tijdloze vormgeving
In de Terrazza-familie, heeft de Weinor Terrazza Sempra terrasoverkapping een ontwerp met heldere rechthoekige lijnen. Zo past de Weinor Terrazza Sempra terrasoverkapping perfect in moderne architectuur.

Heb je juist een klassieke architectuur? Kijk dan ook even naar de Weinor Terrazza Originale en de Weinor Terrazza Pure. De Terrazza-familie dekt zo de verschillende bouwstijlen af, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw gevel past.

 

Een duurzaam glasdak
Het dak van de Weinor Terrazza Sempra terrasoverkapping is uitgevoerd met gehard veiligheidsglas. Een glasdak is duurzaam, makkelijk te reinigen én blijft er op de lange termijn mooi uitzien. Daarnaast behoud een glasdak ook de natuurlijke lichtinval.

Verticale screens (optie)

Weinor VertiTex II zijn verticale screens, welke bescherming bieden van voren en aan de zijkanten tegen verblindende zon, wind en te hoge temperaturen. Daarnaast creëert het privacy, zodat inkijk van nieuwsgierige buren verleden tijd zijn.

Weinor Terrazza Sempra terrasoverkapping-veranda-tuinkamer-screens-serrezonwering

LED verlichting (optie)

Met sfeervolle verlichting geniet u langer van uw terras, tot diep in de avond én op ieder moment van het jaar. U heeft de keuze tussen de ledstrip RGB Stripe met 48 kleuren en 3 dimbare wittinten en de lichtstrip LED Design Hoek met warmwit licht. De lichtlijst LED Design Hoek kan niet alleen makkelijk met de Weinor BiConnect besturing gedimd worden, maar ook met het Somfy io-systeem.

Weinor Terrazza Sempra terrasoverkapping-veranda-tuinkamer-LEDverlichting
Weinor Terrazza Sempra terrasoverkapping-veranda-tuinkamer-glaswanden-tuinkamer

Modulaire uitbreiding met glaswanden(optie)

Last van een tochthoek of een zijde van uw terras wat een vaste windhoek is, waardoor het vaak te fris is op uw terras? Daarvoor kunt u een glaswand plaatsen, zodat u altijd beschut tegen de wind, op uw terras kunt genieten. De Weinor Terrazza Sempra terrasoverkapping kan modulair heel eenvoudig worden uitgebreid tot de Weinor Glasoase met volledig glazen onderbouwelementen, ook bij bestaande systemen.

Weinor Terrazza Sempra terrasoverkapping-veranda-tuinkamer-tempura-terrasverwarming

Terrasverwarming (optie)

Het Weinor Tempura Quadra verwarmingssysteem straalt weldadige warmte uit en zorgt er ’s avonds en op koelere dagen voor dat u langer en zeer comfortabel van uw terras kunt genieten. Hierdoor kunt u ook gewoon in de koude maanden gebruik maken van uw terrasoverkapping.

Wat maakt de Weinor Terrazza Sempra tuinkamer?

Dragende Wandaansluiting

Bij moeilijke gevels met warmte-isolatie zorgt de Dragende Wandaansluiting voor een betrouwbare montage van de Weinor Terrazza Sempra tuinkamer en ontlast ze de muur van uw huis dankzij de dwarsbalk en de wandstaanders.

Geïntegreerde afwatering
De regenpijp is bij de Weinor Terrazza Sempra tuinkamer onzichtbaar geïntegreerd in de staander en altijd toegankelijk. De waterafvoer kan individueel in hoogte en dakzijde worden versteld.
Weinor-Terrazza-Sempra-tuinkamer-veranda-terrasoverkapping-waterafvoer
Twee verschillende daktypen:
  • Met dakoverstek; mooier bij klassieke woningen, doordat het dak iets doorloopt.
  • Zonder dakoverstek; een optische eenheid, wat juist modern oogt.
Hoge stabiliteit
De fraaie dakdragers zijn vele malen statisch getest en garanderen door hun T-balkvorm een hoge mate van stabiliteit voor uw Weinor Terrazza Sempra tuinkamer.
Weinor-Terrazza-Sempra-tuinkamer-veranda-terrasoverkapping-T profiel

Om de temperatuur onder het glasdak van een terrasoverkapping, veranda of tuinkamer aangenaam te houden, wordt gebruik gemaakt van serrezonwering. Meer hierover vindt u op de hoofdwebsite van Voorberg Zonwering BV.

serrezonwering-terrasoverkapping-veranda-tuinkamer

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal kan in uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!