Weinor Terrazza Pure Plus overkapping - De Tuinkamer Specialist
16355
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16355,page-child,parent-pageid-16078,bridge-core-3.1.9,qode-quick-links-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Weinor Terrazza Pure Plus overkapping

Door de horizontale lijnen is de standaard Weinor Terrazza Pure overkapping buitengewoon geschikt voor uitbreiding met schuivende glazen zijwanden. In dit prijsvoorbeeld zijn beide zijkanten afgesloten met schuivende heldere glaspanelen en is de voorzijde open. Deze upgrade noemen wij de Weinor Terrazza Pure plus overkapping en is de ideale manier om regen en wind buiten te houden en het uitzicht te bewaren. Bij hogere temperaturen staan de wanden aan beide zijden open en ontstaat natuurlijke ventilatie.

weinor terrazza pure terrasoverkapping, weinor terrazza pure veranda
Technische gegevens
Weinor Terrazza Pure plus overkapping

Maximale afmetingen:       breedte onbeperkt
Windbestending:                volledig
Regenbestending:              volledig
Sneeuwbelasting:               tenminste 75 kg/m²

Toepassing Weinor Terrazza Pure plus overkapping:

Particulier & horeca

Omschrijving Weinor Terrazza Pure plus overkapping:

Design product met kubistische vormgeving
Duitse kwaliteit
Ruime keuze in systeemkleuren
7 jaar Weinor Toppartner garantie

Opties Weinor Terrazza Pure plus overkapping:

Bewegende glaswanden aan de voorzijde
Geïntegreerde onderzonwering
LED-verlichting
Terrasverwarming
Screens

Optionele onderliggende serrezonwering:

Weinor Sottezza II serrezonwering. Dit hoogwaardige zonweringsysteem wordt onder het glasdak van de veranda, terrasoverkapping of tuinkamer gemonteerd. Het scherm wordt hierdoor niet aan de elementen blootgesteld, maar zorgt wel voor temperatuurregulatie op warme dagen. Zo bent u tevens beschermd tegen te felle en schadelijke zonnestralen.

 

De Weinor Sottezza II serrezonwering is zo gemaakt dat deze helemaal wordt geïntegreerd met het Weinor Terrazza systeem.

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: 500 cm breed, 300 cm diep,
met W17 Easy schuivende zijwanden
€ 14.699,00


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie! Bezoek de showroom.

DE NIEUWE WEINOR TERRAZZA PURE PLUS OVERKAPPING

Verleng je woonkamer met een Weinor Terrazza Pure plus overkapping. De perfecte extensie van je woning met heldere schuivende glaspanelen aan beide zijden.

EXTRA COMFORT
WEINOR TERRAZZA PURE PLUS OVERKAPPING

Wind vanuit de zijkanten is iets wat veelvuldig voorkomt bij vrijstaande én hoekwoningen en wordt voornamelijk bepaald door de ligging van de woning t.o.v. naastgelegen woningen en/of de rest van de omgeving. De Weinor Terrazza Pure plus overkapping heeft specifiek voor deze situatie beweegbare glaswanden aan de zijkanten, zodat tochthoekjes kunnen worden voorkomen.

OVERKAPPING OPTIES.

Er zijn veel opties mogelijk. Denk hierbij aan een bewegende glaswand aan de voorzijde, terrasverwarming, LED-verlichting, of denk aan onderzonwering. Ook windvaste screens kunnen met een druk op de knop voor bescherming én privacy zorgen. Alles te bedienen met één enkele handzender of met uw smartphone.

weinor terrazza pure veranda