Weinor Terrazza Pure veranda - De Tuinkamer Specialist
16168
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16168,page-child,parent-pageid-16078,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Weinor Terrazza Pure veranda

Wanneer een glasdak/terrasoverkapping volledig afgesloten kan worden, spreken we van een tuinkamer. De Weinor Terrazza Pure veranda onderscheid zich hiermee van de Pure en Pure Plus versies en is een moderne design veranda van Duitse topkwaliteit. Nu kun je in alle seizoenen optimaal genieten, terwijl je beschermd wordt tegen de weersinvloeden.

weinor terrazza pure tuinkamer
Technische gegevens
Weinor Terrazza Pure veranda

Maximale afmetingen:       breedte onbeperkt, diepte 4000 mm.
Windbestending:                volledig
Regenbestending:              volledig
Sneeuwbelasting:               tenminste 75 kg/m²

Toepassing Weinor Terrazza Pure veranda:

Particulier & horeca

Omschrijving Weinor Terrazza Pure veranda:

Design product met kubistische vormgeving
Duitse kwaliteit
Ruime keuze in systeemkleuren
7 jaar Weinor Toppartner garantie

Opties Weinor Terrazza Pure veranda:

Geïntegreerde onderzonwering
LED-verlichting
Terrasverwarming
Screens

Optionele onderliggende serrezonwering:

Weinor Sottezza II serrezonwering. Dit hoogwaardige zonweringsysteem wordt onder het glasdak van de veranda, terrasoverkapping of tuinkamer gemonteerd. Het scherm wordt hierdoor niet aan de elementen blootgesteld, maar zorgt wel voor temperatuurregulatie op warme dagen. Zo bent u tevens beschermd tegen te felle en schadelijke zonnestralen.

 

De Weinor Sottezza II serrezonwering is zo gemaakt dat deze helemaal wordt geïntegreerd met het Weinor Terrazza systeem.

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: 500 cm breed, 300 cm diep.
Rondom W17 Easy glazen schuifwanden.
€ 18797,00


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie! Bezoek de showroom.

DE NIEUWE WEINOR TERRAZZA PURE VERANDA

luxe genieten in alle bescherming en comfort

DE STRAKKE, MODERNE VERANDA

De Weinor Terrazza Pure veranda is een nieuw produkt in het glasdak aanbod van de leider in de branche. Waar de Classic serie robuust en grover oogt, heeft de Weinor Terrazza Pure veranda, met haar slanke profielen, een strakke, moderne look, waardoor dit prachtig aansluit bij een moderne (nieuwbouw) woning.

TUINKAMER OPTIES.

Er zijn legio aan opties mogelijk voor een Weinor Terrazza Pure veranda. Denk hierbij aan terrasverwarming, LED-verlichting, of aan serrezonwering. Ook windvaste screens kunnen met een druk op de knop voor bescherming én privacy zorgen. Alles te bedienen met één enkele handzender of met een smartphone/smartdevice.

Bezoek onze grote showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal kan in uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!

weinor terrazza pure tuinkamer