Veranda - De Tuinkamer Specialist
16078
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16078,page-parent,bridge-core-3.2.0,qode-quick-links-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Veranda

U BENT VAN HARTE WELKOM IN ONZE SHOWROOM

400 m² met de nieuwste veranda’s en trends in zonwering & buitenleven

WAT IS EEN VERANDA MET EEN GLASDAK?

Een veranda met glasdak maakt van uw terras een droog en beschut plekje. Wij installeren merkproducten van Weinor en Pallazzo. We spreken van een tuinkamer, wanneer een veranda met glasdak (ook wel terrasoverkapping genoemd) rondom wordt afgesloten met vast of beweegbare glaswanden. Natuurlijk kan een veranda ook gedeeltelijk worden afgesloten met een glaswand als wind- of regenscherm.

WAAROM EEN VERANDA ALS TUINKAMER?

Met een standaard veranda kun je al langer van de zomer genieten. Maar met een veranda als tuinkamer wordt er meer van het terras genoten, dan men ooit van tevoren deed. Bij zomers weer met neerslag kunt u gewoon onder uw veranda met glasdak zitten.

 

De goot én geïntegreerde waterafvoer in de staanders, zorgen er voor dat hemelwater netjes wordt afgevoerd, zonder enige problemen. Doordat de veranda als tuinkamer volledig kan worden afgesloten, is dit de oplossing, wanneer klanten in elk seizoen van het jaar, beschermd van de tuin willen genieten.

Pallazzo sQope terrasoverkapping-veranda-tuinkamer
Tuinkamers

WAT ERVAREN KLANTEN VAN HUN VERANDA?

Klanten ervaren dat zij hun veranda als tuinkamer in alle seizoenen van het jaar kunnen gebruiken door toepassing van afsluitbare glaswanden. Een welkome verlenging van het terrasseizoen. Een genietplekje waar je kunt werken, ontspannen, zonnen, BBQ-en, socializen en meer, tijdens zonnige dagen én tijdens dagen met neerslag.

 

Een veranda als tuinkamer kan gezien worden als een tweede woonkamer in het groen, waardoor het buitengevoel naar binnen komt. Het brengt een heerlijke sfeer en doordat je een onbelemmerd uitzicht behoud én een grote lichtinval hebt, is dit al snel de favoriete hangout, waar je niet meer zonder kunt. 

Vaste, of bewegende glaswanden?

Afhankelijk van de terrassituatie kunnen vaste glaswanden en/of bewegende glaswanden in uw veranda worden geplaatst. Vaste glaswanden worden vaak geplaatst op plekken waar de wind altijd op staat én waar geen doorloop nodig is. Hierdoor ben je optimaal beschermd tegen de windzijde en behoud je uitzicht met lichtinval.

 

Situaties waar een vrije doorloop gewenst is, worden voorzien van bewegende glaspanelen. Deze komen in verschillende systemen, zoals een schuifwand, of een schuif/draaiwand. De verschillende systemen zijn in onze design showroom aanwezig. Wij informeren u graag over wat mogelijk is voor uw specifieke situatie.

Page-Tuinkamers-foto-3-tuinkamer-veranda-terrasoverkapping-glaswanden
Brustor Tuinkamers met bewegende glasdelen en lamellendak op een terras voorzien van tuinmeubilair.

ANDERE OPTIES VOOR EEN VERANDA.

Er zijn veel andere opties mogelijk voor je veranda. Denk hierbij aan terrasverwarming, LED-verlichting, of onderzonwering. Maar ook windvaste screens zorgen met een druk op de knop voor bescherming én extra privacy. De bediening gaat via één enkele handzender of met uw smartphone.

VERANDA TOPMERKEN.

Wij leveren veranda’s van gerenommeerde topmerken zoals Weinor en Pallazzo. Waarom? Dit zijn grote merken welke top kwaliteit leveren, maar welke ook een uitstekende garantie geven. Zo kunnen wij u van een goed advies én een mooi product voorzien. Wij verzorgen niet voor niets al meer dan 25 jaar dat de veranda uw favoriete genietplekje wordt.

MEER OVER VERANDA’S WETEN?

Breng een bezoek aan onze ruime showroom. Onder het genot van een goed kopje koffie adviseren wij u graag over alle mogelijkheden voor uw specifieke terras situatie.

Voorberg Zonwering BV heeft verschillende specialisaties, welke onder diverse websites zijn ondergebracht. Neem een kijkje en bewonder wat er allemaal verkrijgbaar en mogelijk is.