Weinor Terrazza Pure overkapping
16163
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16163,page-child,parent-pageid-16078,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Weinor Terrazza Pure overkapping

Kubistische vormgeving met strakke lijnen. Een Weinor Terrazza Pure overkapping heeft slanke profielen en een strakke, moderne look. Deze overkapping van topkwaliteit is perfect in te passen in kubistische woningen en villa’s. De vormgeving brengt ook rust in traditionele ontwerpen. Kwaliteit is geen issue bij de Weinor producten.

weinor terrazza pure terrasoverkapping, weinor terrazza pure veranda
Technische gegevens
Weinor Terrazza Pure overkapping

Maximale afmetingen:       breedte onbeperkt
Windbestending:                volledig
Regenbestending:              volledig
Sneeuwbelasting:               tenminste 75 kg/m²

Toepassing Weinor Terrazza overkapping:

Particulier & horeca

Omschrijving Weinor Terrazza Pure overkapping:

Design product met kubistische vormgeving
Duitse kwaliteit
Ruime keuze in systeemkleuren
7 jaar Weinor Toppartner garantie

Opties Weinor Terrazza Pure overkapping:

Glaswanden rondom
Geïntegreerde onderzonwering
LED-verlichting
Terrasverwarming
Screens

Optionele onderliggende serrezonwering:

Weinor Sottezza II serrezonwering. Dit hoogwaardige zonweringsysteem wordt onder het glasdak van de veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Het scherm wordt hierdoor niet aan de elementen blootgesteld, maar zorgt wel voor temperatuurregulatie op warme dagen. Zo bent u tevens beschermd tegen te felle en schadelijke zonnestralen.

 

De Weinor Sottezza II serrezonwering is zo gemaakt dat deze helemaal wordt geïntegreerd met het Weinor Terrazza systeem.

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: 500 cm breed, 300 cm diep
€ 9.417,00,=


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie! Breng een bezoek aan de showroom.

DE NIEUWE OVERKAPPING VAN WEINOR: TERRAZZA PURE

De perfecte extensie van je woning!

BASISUITVOERING WEINOR TERRAZZA PURE OVERKAPPING

De basisuitvoering van de Weinor Terrazza Pure overkapping, zonder zijwanden, wordt ook een glasdak genoemd. Deze komt met slanke profielen en kwaliteitsmaterialen samen in een prachtig ontwerp met legio opties. Door de kubistische vormgeving past de Weinor Terrazza Pure overkapping moeiteloos in moderne én meer traditionele ontwerpen. Uit te breiden met tal van Weinor zonwering produkten, maar ook met gefixeerde en/of bewegende glaswanden. De hoogst haalbare kwaliteit in glasdaken!

OPTIES WEINOR TERRAZZA PURE OVERKAPPING.

Er zijn veel opties mogelijk. Denk hierbij aan glaswanden rondom, terrasverwarming, LED-verlichting, of onderzonwering. Ook windvaste screens kunnen met een druk op de knop voor bescherming én privacy zorgen. Alles te bedienen met één enkele handzender of met uw smartphone.

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal kan in uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!

weinor terrazza pure terrasoverkapping