Weinor Terrazza Originale type L veranda
16181
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16181,page-child,parent-pageid-16078,bridge-core-3.1.9,qode-quick-links-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Weinor Terrazza Originale type L veranda

De Weinor Terrazza Originale type L veranda is een klassieke overkapping van de hoogste kwaliteit, welke rondom is voorzien van afsluitbare glaspanelen. Hierdoor wordt een prachtige luxe veranda gerealiseerd, waardoor u een extra woonkamer heeft, omgeven door licht, midden in het buitenleven, voorzien van alle gemakken, zodat u heerlijk kunt genieten, ontspannen, werken en meer.     

Weinor Terrazza Originale Type-L glasdak, terrasoverkapping, veranda, tuinkamer, ter selectie van een veelvoud aan glasdaken, overkappingen en tuinkamers bij de tuinkamer specialist, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven te Maassluis.
Technische gegevens
Weinor Terrazza Originale type L veranda:

Maximale afmetingen:       breedte onbeperkt, uitval bij type-L is max. 6000 mm
Windbestending:                volledig
Regenbestending:              volledig
Sneeuwbelasting:               tenminste 75 kg/m²

Toepassing Weinor Terrazza Originale type L veranda:

Particulier & horeca

Omschrijving Weinor Terrazza Originale type L veranda:

Glasdak met ranke vormgeving
Rondom voorzien van glaswanden
Duitse kwaliteit
Ruime keuze in systeemkleuren
7 jaar Weinor Toppartner garantie

Opties Weinor Terrazza Originale type L veranda:

Geïntegreerde onderzonwering
LED-verlichting
Terrasverwarming
Screens

Optionele onderliggende serrezonwering:

Weinor Sottezza II serrezonwering. Dit hoogwaardige zonweringsysteem wordt onder het glasdak van de veranda, terrasoverkapping of veranda gemonteerd. Het scherm wordt hierdoor niet aan de elementen blootgesteld, maar zorgt wel voor temperatuurregulatie op warme dagen. Zo bent u tevens beschermd tegen te felle en schadelijke zonnestralen.

 

De Weinor Sottezza II serrezonwering is zo gemaakt dat deze helemaal wordt geïntegreerd met het Weinor Terrazza systeem.

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: 500 cm breed, 300 cm diep,
met rondom glaswanden
€ 17.972,-


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie! Bezoek de showroom.

WEINOR TERRAZZA ORIGINALE TUINKAMER
genieten in elk seizoen

De extra woonkamer midden in het buitenleven.
De perfecte extensie van je woning!

TERRAZZA VERANDA UITVOERING

De Weinor Terrazza Originale type L veranda is buitengewoon geschikt om in alle seizoenen van het jaar te vertoeven. In dit prijsvoorbeeld is de Terrazza Originale overkapping rondom afgesloten met schuivende heldere glaspanelen. Een ideale manier om regen en wind buiten te houden, maar daarnaast ook perfect om als extra huiskamer te dienen, omringd door het buitenleven. Bij hogere temperaturen staan de wanden open en ontstaat natuurlijke ventilatie. Bij minder weer zijn de wanden makkelijk te sluiten, waardoor je beschut bent, maar toch het buitengevoel behoud.

VERANDA OPTIES.

Er zijn veel opties mogelijk. Denk hierbij aan terrasverwarming en LED-verlichting, maar denk ook aan onderzonwering. Screens worden veel toegepast en kunnen met een druk op de knop voor extra bescherming én privacy zorgen. Buren kunnen dan niet naar binnen kijken, maar jij wel naar buiten. Wel zo fijn! Alles te bedienen met één enkele handzender en indien je de zonwering via een smartphone wilt bedienen, dan is dat tevens mogelijk en regelen wij dit graag voor u.

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng situatiefoto’s of tekeningen mee van uw terras, dan adviseren wij volledig over wat er allemaal kan in uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!

Weinor Terrazza tuinkamer (ook wel glasdak genoemd), door de tuinkamer specialist in de regio Maassluis, Midden-Delfland, Westland, Vlaardingen, Schiedam, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven. Prachtige tuinkamers waarvan de klant op en top kan genieten.