Pallazzo XL veranda - De Tuinkamer Specialist
16190
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16190,page-child,parent-pageid-16078,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Pallazzo XL veranda

Een Pallazzo XL veranda maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het buitenleven. In combinatie met de glazen schuifwanden ontstaat een all season buitenverblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin. Uw leefgenot wordt vergroot door deze tweede woonkamer midden in het groen.

Pallazzo XL glasdak, terrasoverkapping, veranda, tuinkamer, ter selectie van een veelvoud aan glasdaken, overkappingen en tuinkamers bij de tuinkamer specialist, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven te Maassluis.
Technische gegevens
Pallazzo XL veranda:

Maximale afmetingen:       breedte onbeperkt, diepte 400 cm
Windbestending:                volledig
Regenbestending:              volledig
Sneeuwbelasting:               tenminste 70 kg/m²

Toepassing Pallazzo XL veranda:

Particulier & horeca

Omschrijving Pallazzo XL veranda:

Lessenaars verandadak
Rondom schuivende glaswanden
Zeer stabiel door gootverzwaring met staal
Grote afmetingen
Ruime keuze in systeemkleuren
5 jaar garantie

Opties Pallazzo XL veranda:

Geïntegreerde onderzonwering
LED-verlichting in de liggers
Terrasverwarming
Screens

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: 500 cm breed, 300 cm diep,
€ 17.758,00

 

Optie:
Weinor Sottezza onderzonwering vanaf € 3.375,=.


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie! Bezoek de showroom.

EEN PALLAZZO XL VERANDA
het hele jaar genieten

Een grotere veranda met minder staanders!

 

Een Pallazzo XL veranda is mogelijk met een breedte van 6 meter en 4 meter diep, voorzien van duurzaam veiligheids glas, met slechts twee palen. Grote voordelen zijn: meer licht, minder staanders, een grotere vrije doorgang, en bij glaswanden krijg je minder visuele onderbrekingen door het gebruik van minder staanders.

VERSTERKING VAN DE GOOT

 

Om een grote overspanning met slechts twee palen te kunnen bouwen, is een onzichtbare staalversteviging aangebracht in de goot en liggers. Uiteraard voldoen de Pallazzo veranda’s aan de wetgeving rond sneeuw- en windbelasting.

Tuinkamer Pallazzo XL foto 1 - metaalversteviging

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal kan in uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!