Pallazzo 150 SL veranda - De Tuinkamer Specialist
16193
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16193,page-child,parent-pageid-16078,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Pallazzo 150 SL veranda

De Pallazzo 150 SL veranda met glasdak maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het buitenleven. Deze moderne veranda in combinatie met een Pallazzo glazen schuifwand creëert u een all-season buitenverblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin. 

 

Uw leefgenot wordt vergroot door deze tweede woonkamer midden in het groen. De Pallazzo overkappingen en schuifwanden staan bekend vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Foto van een Pallazzo Type-s glasdak, terrasoverkapping, veranda, tuinkamer, ter selectie van een veelvoud aan glasdaken, overkappingen en tuinkamers bij de tuinkamer specialist, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven te Maassluis.
Technische gegevens
Pallazzo 150 SL veranda:

Maximale afmetingen:       breedte onbeperkt, diepte 400 cm
Windbestending:                volledig
Regenbestending:              volledig
Sneeuwbelasting:               tenminste 70 kg/m²

Toepassing Pallazzo 150 SL veranda:

Particulier & horeca

Omschrijving Pallazzo 150 SL veranda:

Lessenaars verandadak met 3 staanders
Zeer stabiel door gootverzwaring met staal
Grote afmetingen
Ruime keuze in systeemkleuren
5 jaar garantie

Opties Pallazzo 150 SL tuinkamer:

Glaswanden rondom
Geïntegreerde onderzonwering
LED-verlichting in de liggers
Terrasverwarming
Screens

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: 500 cm breed, 300 cm diep, met 3 staanders
€ 5.357,00


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie! Bezoek de showroom.

EEN PALLAZZO 150 SL VERANDA
het hele jaar genieten op je terras

Groot, modern en luxe!

De Pallazzo 150 SL veranda is altijd uitgevoerd met minimaal 3 staanders. Deze terrasoverkapping is geschikt voor grote afmetingen en kan uiteraard volledig worden voorzien van vaste glaswanden en/of bewegend glas, waardoor je een prachtige, moderne veranda creëert.

 

De aluminium overkapping heeft een moderne en strakke uitstraling, waardoor deze perfect past bij de woningen van nu. De poedercoating is van hoge kwaliteit en is standaard verkrijgbaar in veel RAL-kleuren, voor een perfecte match met de woning.

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal kan in uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!