Weinor Terrazza Originale Type S overkapping
16172
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16172,page-child,parent-pageid-16078,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Weinor Terrazza Originale Type S overkapping

De Weinor Terrazza Originale Type-S overkapping overtuigt door een ranke vormgeving, een fraai klassiek design en hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor zeer diverse typen huizen en eisen. U heeft terrasplezier tot ver in de herfst én bent u optimaal beschermd tegen weer en wind.

Weinor Terrazza Type-S glasdak, terrasoverkapping, veranda, tuinkamer, ter selectie van een veelvoud aan glasdaken, overkappingen en tuinkamers bij de tuinkamer specialist, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven te Maassluis.
Technische gegevens
Weinor Terrazza Originale type S overkapping:

Maximale afmetingen:       breedte onbeperkt, uitval max. 3000 mm
Windbestending:                volledig
Regenbestending:              volledig
Sneeuwbelasting:               tenminste 75 kg/m²

Toepassing Weinor Terrazza Originale type S overkapping:

Particulier & horeca

Omschrijving Weinor Terrazza Originale type S overkaping:

Glasdak met ranke vormgeving
Duitse kwaliteit
Ruime keuze in systeemkleuren
7 jaar Weinor Toppartner garantie

Opties Weinor Terrazza Originale type S overkaping:

Glaswanden rondom
Geïntegreerde onderzonwering
LED-verlichting
Terrasverwarming
Screens

Optionele onderliggende serrezonwering:

Weinor Sottezza II serrezonwering. Dit hoogwaardige zonweringsysteem wordt onder het glasdak van de veranda, terrasoverkapping of tuinkamer gemonteerd. Het scherm wordt hierdoor niet aan de elementen blootgesteld, maar zorgt wel voor temperatuurregulatie op warme dagen. Zo bent u tevens beschermd tegen te felle en schadelijke zonnestralen.

 

De Weinor Sottezza II serrezonwering is zo gemaakt dat deze helemaal wordt geïntegreerd met het Weinor Terrazza systeem.

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: 500 cm breed, 300 cm diep
€ 6.905,00,=


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie! Bezoek de showroom.

WEINOR TERRAZZA ORIGINALE: HEERLIJK GENIETEN

De perfecte extensie van je woning!

BASISUITVOERING TERRAZZA ORIGINALE

De basisuitvoering van de Weinor Terrazza Originale overkapping, zonder zijwanden, wordt ook een glasdak of overkapping genoemd. Het ontwerp is uitgevoerd met kwaliteits materialen en komt samen in een prachtig ontwerp met legio aan opties. Waarbij het Terrazza Pure design slanker en moderner is, is de Weinor Terrazza Originale klassiek, robust, elegant en sierlijk. Uit te breiden met tal van Weinor zonwering produkten, maar ook met gefixeerde en/of bewegende glaswanden. De hoogst haalbare kwaliteit in glasdaken!

VERANDA OPTIES.

Er zijn veel opties mogelijk. Denk hierbij aan vaste en/of bewegende glaswanden, terrasverwarming, LED-verlichting, of denk aan onderzonwering. Ook windvaste screens kunnen met een druk op de knop voor extra bescherming én privacy zorgen. Alles te bedienen met één enkele handzender of via uw smartphone.

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng situatiefoto’s of tekeningen mee van uw terras, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal kan in uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!

Weinor Terrazza terrasoverkapping (ook wel glasdak), door de tuinkamer specialist in de regio Maassluis, Midden-Delfland, Westland, Vlaardingen, Schiedam, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven. Prachtige tuinkamers waarvan de klant op en top kan genieten.