Weinor Terrazza Pure Tuinkamer - De Tuinkamer Specialist
15089
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15089,page-child,parent-pageid-14993,bridge-core-2.7.4,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Weinor Terrazza Pure Tuinkamer

Wanneer een glasdak/terrasoverkapping volledig afgesloten kan worden, spreken we van een tuinkamer. De Weinor Terrazza Pure Tuinkamer onderscheid zich hiermee van de Pure en Pure Plus versies en is een moderne design tuinkamer van Duitse kwaliteit. Nu kun je in alle seizoenen optimaal genieten, terwijl je beschermd wordt tegen de weersinvloeden.

Sfeerfoto van een Weinor Pure tuinkamer. De top onder de glasdaken met bewegende glazen panelen door Voorberg Zonwering & Buitenleven. De tuinkamer specialist in de regio Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Maasland, Midden-Delfland, Naaldwijk, Monster, Westland. Wij verzorgen unieke projecten voor particulieren en bedrijven en staan al 25 jaar bekend om onze service!
Technische gegevens glasdak:

Maximale afmetingen:       breedte onbeperkt, diepte 4000 mm.
Windbestending:                volledig
Regenbestending:              volledig
Sneeuwbelasting:               tenminste 75 kg/m²

Toepassing:

Particulier & horeca

Omschrijving:

Design product met kubistische vormgeving
Duitse kwaliteit
Ruime keuze in systeemkleuren
7 jaar Weinor Toppartner garantie

Opties:

Geïntegreerde onderzonwering
LED-verlichting
Terrasverwarming
Screens

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: 500 cm breed, 300 cm diep.
Rondom W17 Easy glazen schuifwanden.
€ 18797,00

 

Optie:
Weinor Sottezza onderzonwering vanaf € 3.375,=.


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie! Bezoek de showroom.

DE NIEUWE TUINKAMER VAN WEINOR: TERRAZZA PURE

DE STRAKKE, MODERNE TUINKAMER

De Weinor Terrazza Pure is een nieuw produkt in het glasdak aanbod van de leider in de branche. Waar de Classic serie robuust en grover oogt, heeft de Terrazza Pure, met haar slanke profielen, een strakke, moderne look, waardoor dit prachtig aansluit bij een moderne (nieuwbouw) woning.

TUINKAMER OPTIES.

Er zijn veel opties mogelijk. Denk hierbij aan terrasverwarming, LED-verlichting, of aan onderzonwering. Ook windvaste screens kunnen met een druk op de knop voor bescherming én privacy zorgen. Alles te bedienen met één enkele handzender of met uw smartphone.

Bezoek onze grote showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal kan in uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!

Sfeerfoto van een Weinor Pure terrasoverkapping, glasdak en/of tuinkamer, door Voorberg Zonwering & Buitenleven. De tuinkamer specialist in de regio Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Maasland, Midden-Delfland, Naaldwijk, Monster, Westland. Wij verzorgen unieke projecten voor particulieren en bedrijven en staan bekend om onze service!