Moderne Tuinkamer Pallazzo Type 3 - De Tuinkamer Specialist
15285
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15285,page-child,parent-pageid-14993,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Tuinkamer Pallazzo Type 3

Het Pallazzo Type-3 glasdak maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het buitenleven. Deze moderne tuinkamer in combinatie met een Pallazzo glazen schuifwand creëert u een all-season buitenverblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin. 

 

Uw leefgenot wordt vergroot door deze tweede woonkamer midden in het groen. De Pallazzo overkappingen en schuifwanden staan bekend vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Foto van een Pallazzo Type-s glasdak, terrasoverkapping, veranda, tuinkamer, ter selectie van een veelvoud aan glasdaken, overkappingen en tuinkamers bij de tuinkamer specialist, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven te Maassluis.
Technische gegevens glasdak:

Maximale afmetingen:       breedte onbeperkt, diepte 400 cm
Windbestending:                volledig
Regenbestending:              volledig
Sneeuwbelasting:               tenminste 70 kg/m²

Toepassing:

Particulier & horeca

Omschrijving:

Lessenaars verandadak met 3 staanders
Zeer stabiel door gootverzwaring met staal
Grote afmetingen
Ruime keuze in systeemkleuren
5 jaar garantie

Opties:

Glaswanden rondom
Geïntegreerde onderzonwering
LED-verlichting in de liggers
Terrasverwarming
Screens

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: 500 cm breed, 300 cm diep, met 3 staanders
€ 5.357,00


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie! Bezoek de showroom.

PALLAZZO Type 3 : Moderne tuinkamer genieten voor de grote terrassen

Groot, modern en luxe!

De Pallazzo Type 3 veranda is altijd uitgevoerd met minimaal 3 staanders. Deze terrasoverkapping is geschikt voor grote afmetingen en kan uiteraard volledig worden voorzien van vaste glaswanden en/of bewegend glas, waardoor je een prachtige, moderne tuinkamer creëert.

 

De aluminium overkapping heeft een moderne en strakke uitstraling, waardoor deze perfect past bij de woningen van nu. De poedercoating is van hoge kwaliteit en is standaard verkrijgbaar in veel RAL-kleuren, voor een perfecte match met de woning.

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal kan in uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!