Tuinkamer - De Tuinkamer Specialist
57
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-57,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Tuinkamer

U BENT VAN HARTE WELKOM IN ONZE SHOWROOM

400 m² met de nieuwste tuinkamers en trends in zonwering & buitenleven

WAT  IS EEN GLASDAK OF EEN TUINKAMER?

Met een glasdak maakt u op uw terras een droog en beschut plekje. Wij installeren merkproducten van Weinor en Pallazzo. We spreken van een tuinkamer wanneer een glasdak (ook wel veranda of terrasoverkapping genoemd) rondom wordt afgesloten met vaste of beweegbare glaswanden. Natuurlijk kan het glasdak ook gedeeltelijk worden afgesloten met een glaswand als wind- of regenscherm.

WAAROM EEN TUINKAMER?

Met een tuinkamer wordt er meer van het terras genoten, dan men ooit van tevoren deed. In alle seizoenen kunt u gewoon van uw tuinkamer gebruik maken. In de warme maanden heeft u bij slecht weer gewoon heerlijk genieten op een lichtrijke plek. In de koude maanden zet u de terrasverwarming aan en heeft u alsnog een aangename plek om te vertoeven.

 

De goot én geïntegreerde waterafvoer in de staanders, zorgen er voor dat hemelwater netjes wordt afgevoerd, zonder enige problemen. Doordat tuinkamers volledig kunnen worden afgesloten, is dit de oplossing, wanneer klanten elk seizoen van het jaar, beschermd van de tuin willen genieten.

Tuinkamers
Tuinkamers

WAT ERVAREN KLANTEN MET EEN TUINKAMER?

Klanten ervaren dat zij hun tuinkamer in alle seizoenen van het jaar kunnen gebruiken door toepassing van afsluitbare glaswanden. Een welkome verlenging van het terrasseizoen. Een genietplekje waar je kunt werken, ontspannen, zonnen, BBQ-en, socializen en meer, tijdens zonnige dagen én tijdens dagen met neerslag.

 

Een tuinkamer kan gezien worden als een tweede woonkamer in het groen, waardoor het buitengevoel naar binnen komt. Het brengt een heerlijke sfeer en doordat je een onbelemmerd uitzicht behoud én een grote lichtinval hebt, is dit al snel de favoriete hangout, waar je niet meer zonder kunt. 

Vaste, of bewegende glaswanden?

Afhankelijk van de terrassituatie kunnen vaste glaswanden en/of bewegende glaswanden worden geplaatst. Vaste glaswanden worden vaak geplaatst op plekken waar de wind altijd op staat én waar geen doorloop nodig is. Hierdoor ben je optimaal beschermd tegen de windzijde en behoud je uitzicht met lichtinval.

 

Situaties waar een vrije doorloop gewenst is, worden voorzien van bewegende glaspanelen. Deze komen in verschillende systemen, zoals een schuifwand, of een schuif/draaiwand. De verschillende systemen zijn in onze design showroom aanwezig. Wij informeren u graag over wat mogelijk is voor uw specifieke situatie.

Page-Tuinkamers-foto-3-tuinkamer-veranda-terrasoverkapping-glaswanden
Brustor Tuinkamers met bewegende glasdelen en lamellendak op een terras voorzien van tuinmeubilair.

OPTIES TUINKAMER.

Er zijn veel opties mogelijk. Denk hierbij aan terrasverwarming, LED-verlichting, of onderzonwering. Maar ook Windvaste screens zorgen met een druk op de knop voor bescherming én extra privacy. Alles te bedienen met één enkele handzender of met uw smartphone.

TOPMERKEN VOOR JE TUINKAMER.

Op zoek naar een tuinkamer? Wij leveren tuinkamers van gerenommeerde top merken zoals Weinor en Pallazzo. Waarom? Dit zijn grote merken welke top kwaliteit leveren, maar welke ook een uitstekende garantie geven. Zo kunnen wij u van een goed advies én een mooi product voorzien. Wij verzorgen niet voor niets al meer dan 25 jaar genietplekjes voor terrassen.

MEER OVER EEN BEPAALDE TUINKAMER WETEN?

Breng een bezoek aan onze ruime showroom. Onder het genot van een goed kopje koffie adviseren wij u graag over alle mogelijkheden voor uw specifieke terras situatie.